Kalau hormon kenapa loya kerap kencing tu tak hilang yee .

6 Balas

air kencing duk dlm pundi, bila mengandung ni organ dalaman kita semuaaaa berhimpit2, makin besar baby makin sempit ruang utk organ kita. pundi kencing tu antara satu organ yg terhimpit, jd bila pundi terisi dia perlu dikosongkan cepat

hormon apa yg di maksudkan? soalan tak jelas la sis. pregnant ke?loya kerap kencing tak semestinya pregnant sbb tu kena test

5mo ago

dia tak pregnant katanya, dia tanya based on dari soalan yang dia tanya sebelum ni. haaa gitu lah dari pemahaman saya.

da test upt? klu btol awak preggy, spatutnye da bpe weeks?

5mo ago

Sis buat la test hari nii, mana tahu ada rezeki 😬

sebab hormon tu maintain mcm tu?

pregnant ke?