ada tak yg yg prgnant 13 weeks kat sini & kerap kencing..normal kan mcm tu? 🥹

5 Balas

Sama la, saya pun. Bru je balik dri toilet tak smpai 5 minit kencing lagi. Sbb minum banyak air putih. Doktor cakap benda tu normal

sma sis Sy pun 13 weeks mmg kerap kencing sbb Sy minum ai putih byk normal je sy dh tnya doc td ngam2 hri ni appointment sy

4w ago

alhamdulilah sy pun kerap minum air putih tu yg kerap kencing..mula la fikir bukan2

normal kot sy pun mcmtu🤭 sehari 7-8 kali pergi buang air

Kerap kencing tu normal je

Ada