Assalamualaikum..nak tanya bahaya or tak kalau keluar darah usia kandungan 23 week

Bantu saya

4 Balas

saya slalu kena start dr 14w smpai 22w. pegi PAC check takde pape pon. last Dr kata kalau bleeding dtg sama dgn sakit senggugut bru dtg. cadangan saya, awk pegi klinik buat scan dulu. tgok pintu rahim ok tak atau terbukak. pegi PAC dorang akan masukkan muncung itik jugak. lepastu baru buat tvs scan. sbb nk tgok pintu rahim ada masalah ke apa. masa saya bleeding tu pon doc tak bg ubat kuat rahim pon. pegi swasta baru dpt. lepastu baru stop bleeding.

keluar darah ketika mengandung tak normal. dan kene tgk juga, ade spoting? pad boleh penuh dalam satu jam tak? pergi hospital buat chekup. sy pernah mengalaminya. dan kandungan sy tidak selamat.

bleeding time pregnant sgt x normal ya. selalu kn doc ade pesan, kalau bleeding spotted ke sikit ke byk ke terus pg emergency.

walaikumsalam, dr/nurse pesan kalau keluar darah terus p hospital (Pac)