Pening teruk

Bantu 1st mommy 🥺 bru 8minggu, rasa pening dan mual terlampau...macam mana utk kurangkan pening teruk smpai tak dpt focus kerja😖😖#mommybuntu

1 Balas

Alahan la ni.. sis kena cuba cari sendiri ape yg boleh mkn n xboleh mkn time alahan.. sbb kita bdan lain2.. biasa klu mual, asam2 masam boleh hilangkan mual, klu pening kena bykkan berehat jela.. x digalakkan mkn panadol kata doc n nurse ( tpi sy mkn jek bila rasa kpala mcm nak pecah, atas risiko sndiri ye) huhu..take care mommy..

3y ago

kann...rasa nak tercabut..tapi tahan ja..makan benda masam cuma bertahan beberapa jam ja😖