Asyik menangis

Bangun je nangis, nk minum susu je nangis, nak tido pun nangis kenapa ye? Jujur sy dh penat nak hadap benda ni hari² 😞 Selalunya sampai bila ye baby jd mcm tu? anak sy skrg dh nk msuk 4 bulan.. Macam² cara dh cuba.. 🥴 #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #advicepls

27 Balas

Sis try follow babylanguage dekat instagram or facebook, dia ada ajar macam mana nak handle baby. And satu lagi sis kena banyak membaca tentang baby, selagi boleh kena study about baby. Cari je kat social media, and banyakkan berbual dengan baby apa kita rasa, dan faham dia. Buat selalu ya. InshaaAllah baby okay, doa banyak2, walaupun stress sis kena cari jalan. Moga Allah bantu.