Asyik menangis

Bangun je nangis, nk minum susu je nangis, nak tido pun nangis kenapa ye? Jujur sy dh penat nak hadap benda ni hari² 😞 Selalunya sampai bila ye baby jd mcm tu? anak sy skrg dh nk msuk 4 bulan.. Macam² cara dh cuba.. 🥴 #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #advicepls

27 Balas

sebenarnya baby ni dri start lahir sampai lah umur setahun bnyk ragam. bertabahlah sis. lama kelamahan bdn kita akan terbiasa. ank tu anugerah. ank pertama sy.. sy pernah tidur cuma 3 jam. tpi itulah kehidupan jdi ibu. semua ibu akan lalui. klau sis xdpt hadap. sis kena bijak. upah pembantu utk handle ank..jgn simpan penat tu nanti takut sis terpukul ank.