Asyik menangis

Bangun je nangis, nk minum susu je nangis, nak tido pun nangis kenapa ye? Jujur sy dh penat nak hadap benda ni hari² 😞 Selalunya sampai bila ye baby jd mcm tu? anak sy skrg dh nk msuk 4 bulan.. Macam² cara dh cuba.. 🥴 #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #advicepls

27 Balas

Sabar. Itulah tanggungjawab sbgai seorang ibu. Rutin harian kita dah berubah, baby dah 6bulan ke atas baru kita akan rasa tidur pun dah kurang berjaga, semakin banyak rehat. Itu pengalaman saya la. ☺️ ingat Anak itu amanah Allah, semua ujian buat kita.