Delay period

Balik² tengok ni kalendar tapi tak excited sebab mungkin kerana selalu kecewa. Tunggu saja la period memunculkan diri 😌 doakan sy agar ada rezeki kali ni🙏 dah stok pad siap²😁 Skrg ada rasa light cramp, breast sensitif sikit,sakit pinggang

Delay period
2 Balas

Semoga ada rezeki sis, saya pun dah lewat period 3hari.. baru kawin bulan 10 tahun lepas, lepastu trus pregnant n bulan 1 gugur.. sekarang masih menunggu 🥹 semoga ada rezeki saya jugak