Belum tanda

Hi bakal mommies, due 20/9 ada yang dah bersalin ke? Saya belum ada tanda lagi😄 berat baby skrg 3.5kg

Belum tanda
18 Balas

sy due 19/9 nt.tp hr nie doc dh bg tarikh utk induce 12/9 nie.sb hr nie scan berat baby dh 3.4kg++.doc xnk ambk risiko tgu smpi due date.takut baby makin besar + sy ade gdm and sy plak ade history bersalin baby besar masa ank 1st dlu.berat ank masa tu 4.3kg (xde gdm masa pregnant 1st)

Saya due 27/9 baby belum puas lagi duduk dalam perut . Takde tanda apa apa lagi , selalu mengeras je . Dah buat senaman pun dia tak mahu keluar , syok sangat duduk dalam perut agaknya 😂

21/9 tapi takde tanda2 lagi baby aktif je. Dah buat macam2 senaman dah. Huhu. Baby seronok dok dalam lagi wlwpon dah pujuk baby ajak keluar 😆

2y ago

Sama lhaa

due sy 19/9 😀 tp belum ada tanda lg,kerap sakit² belakang dan pinggang tp braxton hicks .. berat anggaran baby 3.1kg 😊😊

sy due 26/9 blm ada tanda lg... nk sgt bby keluar awl sblm trikh..bby suka mengeras n bergerak aktif dlm perut hihi🥰🥰🥰

saya edd 21/9. belum ada tanda nak bersalin🫠 harap before 20/9 bersalin kalau tak doc suruh induced

2y ago

ye..sama2 doakan ye..sy due 20/9

saya punya due date 12/9 ni tapi masih x de tanda ape pon..harap due date nanti baby nak keluar.

2y ago

Oh yeke semoga dipermudahkan😍

Same.. Due 21hb sept bukaan baru 1cm da tgu 3 ari tp still xde tanda.. Hrap xoverdue la.

2y ago

Itu la dah mcm2 senaman, bjlan2 dr siang smpai mlm pn tp still xde tanda lg. Kaki, bdn je yg skit2 bby still sronok dok dlm 😅

Saya due 22/9 baby masih happy dalam perut ni. takda tanda apa apa jugak😂

2y ago

Sama dgn saya hehe

I patut due 25/9..water broke 31/8..baby lahir awal 36weeks

1y ago

Thank u sis