Perancang Apa korang nak ambik

Bakal first mom yang due bulan 1 ni dah rancang ke nak ambik perancang apa. Mcm Kina lepas 1 tahun setengah kawin baru hamil walaupun period setiap bulan ontime. tapi orang cakap lepas dapat anak sorang subur Kita tak sama mcm dulu dah. kekadang jadi terlebih subur kan?

4 Balas

bergantung juga. saya 4 bulan lps kawen gugur 5w, 2 thun lebih lps tu bru prgnt n bersalin, setahun lbh tu gugur lg sekali 6w, pastu now da 3 tahun still xde lagi yg lekat. jd bab subur ni ats individu juga