Hai mommies nak tanya

bahaya tak kalau kita dh 13 weeks berat badan turun sampai 3 kilo tp kita takde morning sickness pon.

2 Balas

then berat tu kurang sbb ape ye? sy awal pregnant alahan teruk smpai turun nk dkt 5kg, tp sbb alahan so doc ckp biasa .. nnti selera makan dah ada, mmg naik dgn jayanya berat tu .. rupanya betul, msuk 20w, selera mkn mmg tggi, smpai hjung pregnant berat naik nk dkt 13kg, tp sy xrisau pun, sbb bmi normal mmg kenaikan max 15kg 😅

3mo ago

brp week skrg sis, awal pregnant mmg cmtu, tggu nanti ada selera makan dah, enjoy je makan 😁😁

Saya pun turun 3 kg sebab puasa kot…