RAMAI KE IBU KENA GBS

Bahaya ke gbs ni? Ada cara atasi? Pls

4 Balas

Saya pnh kena ank slung dlu sis ... sjnis kpth tp bkn bkaler kning hijau tu smua hnyalah wrna pth ... xdak rasa gtl pn .. kena wktu kndungan 35w 6d ... bila time nk bslin doc akn on antibiotik untk elakkn jgktn kman tkena pada bby... wktu dpt detect saya kena mkn antibiotik yg dbekalkn kk pada saya sblm mlahirkn ... bahaya kalau dbiarkn sis

11mo ago

Kenapaa saya tkdapat apa apaa ubat pun. Dr kata nanti nak beranak bru on antibiotics. Bersalik czer ke normal.

sy gbs detect dri 5 week Dr ckp xda ap pon. just nk beranak nt ja Dr akan cucuk antibiotik supaya x kena jangkitan kt baby nt. now dlm kandungan xda effect baby pon

11mo ago

Tq shareee sbb saya first mom risauu

bahaya sis,boleh effect pada baby

11mo ago

Abes mcm maan ni