nak tanya kat ampa yang mumy2

bahaya kah baby 6bulan kepala tehentak kebelakang tapi bukan pada lantai sebaliknya pada carpet baby yg petak2 ada huruf2 abc tu ? dia jatuh tak hadap depan , dia jatuh kat belakang sahaja dan menagis mungkin kerana kejut rasanya

3 Balas

Jika dia menangis berterusan, bawa doktor. Ikut kan play mat tu sesuai untuk baby. Dia terhentak tu dari ketinggian macamana?

5mo ago

trima kasih puan

monitor baby, if baby nangis berterusan, ade muntah2 & abnormal sign trus je bwk ke hospital.

5mo ago

ok puan tq

Pn..anak Pn okay ke haritu? Anak saya pun sama..baru jadi kepala terhentak ke blkg