Najis Bayi Cirit Birit

Bagaimana kita hendak tahu sama ada anak kita cirit birit? Anak saya baru sebulan dan baru mula untuk minum susu formula sebagai susu tambahan.

2 Balas

kes anak saya dia berak sehari 8kali.. jumpa doktor.doktor tengok najis nya ada ketul mcm x cirit.. rupanya itu cirit.... selepas tukar susu najis anak saya pekat dan x membuang dengn kerap dah. sehari 2kali saja dia berak.... cuba la tukar susu.. anak sy sesuai dgn susu nan tanpa lektosa..

Wrna apa? Ada ketul2 kecil tdak?