Cara pencegahan & Diet

Bagaimana cara untuk mencegah untuk tidak menghadapi kencing Manis semasa mengandung?sebab Paras gula saya 8.06..bagaimana Dan apa patut saya lakukan?

2 Balas

sebelum or slps minum air gula tu?? tggi dh tu..x kne on ubat ke..

2y ago

Tak on ubat dulu.sebab nak cek dulu dalam masa 2 minggu ni..pantau..kandungan baru 8 minggu...klo ada naik lepas cek 2 minggu mungkin .terpaksa makan ubat atau insulin. sekarang nak cari ilham bagaimana nak atasi Dari makan ubat Dan insulin..