Badan panas membahang ketika hamil?

Badan rasa panas macam demam semasa hamil.Sejak 4w kehamilan rasa macam tu.Bukan panas berpeluh tu, yg tu memang biasa alami. Ni panas membahang, kalau husband kat sebelah pon dia rasa bahang panas badan kita tu Panas badan tu macam bila kita stay dekat dengan api ke, rasa kan bahang dia.Macam tu la rasa panas tu. Tangan, badan, semua rasa bahang

2 Balas

sy pn badan pns.. bahang.. dlu jrng minum air sejuk (air drpd peti ais) biasenye minum air room tmptr je. tp skrg nie byk minum air sjk.. sbb nk hilang rse bahang tu.. nie ddk hujng2 trimester lg lah bahang.. kurang minum air sikit.. bibir kering.. more than 3 liter minum skrg nie.