WTA Andai bersalin Bulan 11. bila waktu sesuai start booking utk JanjiTemu JPN dekat portal dia?

WTA
Andai bersalin Bulan 11. bila waktu sesuai start booking utk JanjiTemu JPN dekat portal dia?
2 Balas

due date Saya bulan 11 jugaa..Saya buat appointment Jpn masa 20w haritu guna duedate follow buku pink & kebetulan tarikh duedate tuu ada slot kosong belah petang.Sekarang xpasti prosedur macamana

Ramai suggest book 2 bulan awal, tapi ambik tarikh 2 minggu lepas due date sebab takut overdue

3y ago

sis hashi, mcm mna nak buat appointment awal ye? penah terbaca kena buat appointment awal 2 bulan, tp masa nak buat tu kena masukkan tarikh lahir baby.. dia tulis x boleh buat appointment sebelum baby lahir plak.. pening plak