VAKSIN BAYI 2 BULAN

Baby yang baru ambik vaksin 2 bulan demam tak ye? Saya nak cucuk baby 2 bulan jumaat ni, nk ready if apa2. Risau pulak.

2 Balas

tgok anak. org kata kalau 1st injection dulu masa kt hospital x de demam, so xde la demam nnti. mcm anak sye 1st injection kt hospital lps lahir dulu x demam, 2bulan pon xde demam. cuma mood die je x cantik sgt.

Kemarin anak saya cucuk 2 bulan. Pagi tadi dia demam saya demah dan bagi makan ubat demam alhamdulillah petang ni dah sihat. No worries okayyy

1y ago

Ubat demam tu dr bagi masa anak saya masuk wad umur 20 hari sis