baby tak berak

Baby umur 3 bulan, dah seminggu tak berak. Normal ka atau ada petua nak bagi berak tak? Baby susu badan ja

4 Balas

pernah dr pakar bg tau kalau bf baby sampai seminggu tak membuang pun tak de masalah as long perut dia lembut dan tak keras. kalau baby menyusu dan tak meragam so far ok je. tapi kalau risau sgt better jumpa dr utk kepastian

Normal kalau bf. Janji baby kentut & tak kembung. Cuba buat urutan I love you dgn kayuhan basikal. Mungkin membantu

4y ago

Dekat perut baby urut buat huruf I L dgn U. Cuba tengok YouTube. Tak reti sangat nak explain. Huhu

sama. bby sya masuk ja 3m selang 4hari berak sekali ja... tapi baby kerap kentut. full bf

Samalah anak sy 3bulan..Tak berak kencing jr kuat..full bf