Kenapa baby tendang slow.. walaupun dah cukup 10kali gerak. Ada tak IBU2 MCM saya.saya dah 32mingu

Baby tendang slow

2 Balas

anak lain kuat tendang...yg ni lain sikit .. tendang slow je,tapi kira penggerak ckup 10 tendang...baby pun sihat

4mo ago

Stiap anak kan tak sama. Pattern dia mcamana dari awak pantau sejak 28w? Bila dah makin besar, ruang pun makin kecik baby dah makin susah nak gerak banyak.

Kalau ckup 10kick okey dah tp klo xykin sis tanya nurse yg incas dkt kk. Xpun terus g pac check jantung baby.