Tips rawatan Penyakit Umbilical Hernia/pusat bayi tersembul

baby sya dah 2 bulan.semlm check up 2 bulan,doktor bg refer letter kepada doktor pakar sebab masalah umbilical hernia tapi kena tggu umur anak 6 bulan.sambil2 tu nak usahakn dan ikhtiar merawat umbilical hernia?ibu2 ade pengalaman x dan bole bagi tips x?hati risau juga.

Tips rawatan Penyakit Umbilical Hernia/pusat bayi tersembul
12 Balas

Pengalaman saya la kan . Sis beli balm tiger , selepas mndi sis sapu balm kt pusat baby sambil tekan dan pusing kt pusat tu . Kalau tak okay jugakk , sis ambil daun sirih layur atas api2 bg suam2 tuam kt perut baby . Tekan2 dekat pusat .

4y ago

tq sis.nnt sya cuba.