Tips rawatan Penyakit Umbilical Hernia/pusat bayi tersembul

baby sya dah 2 bulan.semlm check up 2 bulan,doktor bg refer letter kepada doktor pakar sebab masalah umbilical hernia tapi kena tggu umur anak 6 bulan.sambil2 tu nak usahakn dan ikhtiar merawat umbilical hernia?ibu2 ade pengalaman x dan bole bagi tips x?hati risau juga.

Tips rawatan Penyakit Umbilical Hernia/pusat bayi tersembul
12 Balas

anak sy pon pernah kena masa umur 2 bulan,risau jgk...lpas dia dah pandai meniarap trus hilang bonjolan tue kat pusat dia..lega rasanya,mcm2 sblm tue ikthiar tp tak jalan jugak,lpas dgr orang ckp jgn risau nnt dia pandai meniarap pusat tue akan tengelam sendiri...alhamdulillah betul..