Tips rawatan Penyakit Umbilical Hernia/pusat bayi tersembul

baby sya dah 2 bulan.semlm check up 2 bulan,doktor bg refer letter kepada doktor pakar sebab masalah umbilical hernia tapi kena tggu umur anak 6 bulan.sambil2 tu nak usahakn dan ikhtiar merawat umbilical hernia?ibu2 ade pengalaman x dan bole bagi tips x?hati risau juga.

Tips rawatan Penyakit Umbilical Hernia/pusat bayi tersembul
12 Balas

Ni bkn pnglman sis yer.. Ak adik ipar sis pn mnglmi hal yg sama juga.. Nenek n datuk sya suruh dia guna duit syiling yg sesuai dgn size pusat yg bmslah tu la.. Bgus lagi guna rm0. 50 tu.. Sbb bsar kn.. N then selotep guna yg mcm kt hspital tu.. Xtau selotep apa tu.. Pas mndi buat mcm tu.. Ak adik ipar sis, krg dri 1weeks dah back to normal pusat.. Umur dia 4 bln kena.. Sis cuba lah erkk.. Mana la tau.. Sedikit mmbantu kerr

4y ago

Aah sis.. bby sy lepas tggl je pusat, mak sy trus suroh letak duit syiling atas pusat tu