Newborn 17 days

Hi, baby sy kerap menyusu (minum susu sedut kuat2 sampai tersedak) and then jeluak. patut ke sy bagi pacifier?

2 Balas

kalau rse baby tu overfeeding kurgkan je susu .. boleh je bgi pacifier.. ank sy pon limit mnum 2.5oz .. kalau lebih dia jeluak...tpi tiap kli susu mcm tk ckup walaupun bgi 3oz ..so sy bgi pacifier