Baby 35 hari

Baby sy hari ni 35 hari.. minum susu fm + susu ibu... normal ke baby x berak 1 hari ni?

96 Balas

cuba letak daun kunyit . layur atas api lepastu letak kat perut baby . sebab haritu anak saya minum susu formula , dia jadi tak berak . letak daun kunyit auto berak terus dan saya cuba susu enfalac A+ pulak . alhamdulillah baby dah berak okay . maybe susu formula tu tak sesuai dengan anak yang menyebabkan anak tak berak . selamat mencuba ! 😊