Baby belum pandai pegang mainan

Baby sy dah 4 bulan tapi blm pndai pegang mainan. Tangan dia asyik nak genggam je. Kalau bagi mainan suruh dia pegang dia kejap2 lepas. Dia mcm tak tertarik nak grab apa2 kecuali puting & kain lampin dia 😅 mcm mana eh? Risau sgt #1stimemom #advicepls #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

9 Balas

normal .. anak sy pun baru nak belajar pegang mainan.. baru 3bulan..

2y ago

Okay sis. Bukan apa, kdg risau je tgk baby lain cepat btl dorg pnya perkembangan