Bayi tak tidur lena

Baby sy da 2 bulan da tpi susa sgt nk tidor siang..klau tidor pn tak lena, balik2 terjaga.plg lma tdor siang pn dlm 15 mnit.ada tak cara nak buat baby tidor dgn lena? Klau baby tak tidor siang adakah akan mengangu perkembangannya??

2 Balas

Yes . Baby kena tido ckup .. Kalau tak nanti asyik meragam . Awak bole search dlm apps ni brapa lama bby kene tdo ikut umur mereka ..and tips2 untuk buat bayi lena 😊

Baby pakai bedung tak? Baby perlu comfort baru senang tidur lena.