Baby susah tidur

Baby sy berumur 2 bulan. Setiap jam6 ptg hingga 11 mlm x dpt tidur. Pamper dah tukar, perut pun dah urut. Ntah ape dia nak. Boleh ibu2 bagi tips ?? Dia menangis x meragam cuma x nak tdo. Tp bila letak dia menangis. Dia asyik nak digendong jerr. Penat lha klu asyik nak gendong. . Ada ibu2 yg pernah cuba tasneem sleep time x?? Saye bru nak try..

9 Balas

Hi mommy. Anak saya pun macam tu. Cuba letak kat celah ketiak ke. Kalau saya letak kt perut. Kalau czer tak sesuai la nak letak anak kt perut sakit kan. Saya pernah try tasneem jenis lain yang sleep time tu tak pernah cuba pula

Normal sis. Kalau anak saya dia suka niarap atas perut kepala dia kat dada. Tepuk² bontot dia lena. Tapi kita tegak sikit la mcm condong supaya dia tak lemas

anak sy pun mcm tu dia cuma nk sy je baring tepi dia.. klau ayah dia angkat mmang dia menangis bila dia deep sleep baru sy bangun nk buat apa2

normal baby cmtu..dia belum kenal lg siang malam..kalau boleh kurangkan tdo siang dia,malam baru dia tdo lama..

sama mcm bby sya msa 2 bulan sekrag dah 5bulan. sya guna tasneem yg claimtime tu pun boleh bt dia tertido..

normal 2 bulan mcm tu.. ada masa dia nk duduk celah kitiak..

cube baring, tido kan die atas dada awak.

tidokan atas badan awak

mmg mcm tu