Siapa ada pengalaman czer sebab baby songsang??sama mcm czer biasa atau sakit sikit ??

Baby songsang .. 20/7/23 saya kene serah diri

2 Balas

saya czer sbb baby songsang.. 1st mom.. saya dibius separuh badan tak jalan.. terasa sakit dibedah.. akhirnya bius 1 bdn.. saya tidur.. lepas sejam dibedah baru sedar.. skrg baby dh nk masuk 3 bulan.. jahit semua dh bercantum tak rasa sakit yg dlm.. solat pun mcm biasa jgk.. saya tak berpantang

biasa kalau songsang doc akn buat ecv dhulu br proceed czer..mg dpmudahkan segalanya amiin