Nak tanya baby umur 4 bulan 20 hari.x nak susu botol.sebap apa ya.sebelum ni ok ja baby saya.

Baby saya x nak susu botol atas sebap apa ya.sebelum ni ok je.

1 Balas

memg akan ade hari2 yg baby kurg mnyusu botol.. slalunye 2-3 hri, baby ok sendri.. sis da cbe tukar puting ke medium flow?

1y ago

ya saya dah tukar..lepas saya tanya kat dlm ni.esok nya baby dah bole menyusu pula..syukur alhamdulillah...tak la sya risau di buatnya.