Risau bkalau baby terus mcm ni.

Baby umur 4 bulan 20 hari.x nak susu botol sebap apa ya.paling banyak pun dia susu 1 onz je.

4 Balas

akan ada phase. macam ni dinama kan mogok susu atau di kenali sbg nursing strike . mgkin di sebab kan baby xselesa . boleh cuba 1 . check hidung baby boleh jadi sebab taik hidung dia menyukarkan baby utk bernafas dgn baik .. 2. Jangkitan kulat dlam mulut baby .. kesan putih dalam mulut baby sbb susu jarang dibersih kan boleh jadi sebb baby xselesa .. try ambik kain lampin basah kan dgn air suram balut jari dan bersih kan lidah anak .. atau pakai oral baby cleaner ..

buat oral stimulation sehari 2kali.

try tukar puting peg medium flow