Baby susah tidur siang

Baby saya umur 3 minggu. Siang susah nak tidur. Dah almost 5 jam tak tidur siang. Bila dodoi sampai tidur, nak letak dia bangun/menangis. Kalau dukung dia tak nangis, mata bukak je tapi menguap banyak kali. Nak buat macam mana ya? #firstmom

6 Balas

boleh folo IG/FB: babylanguage. situ byk kasi ilmu pasal baby. mcm mana nak handle baby, apa maksud tangisan baby, cara tidurkan baby. semua ada. ebook dia berbayar tp yg dia share free pun dah cukup ok sbg permulaan.