Baby susah tidur siang

Baby saya umur 3 minggu. Siang susah nak tidur. Dah almost 5 jam tak tidur siang. Bila dodoi sampai tidur, nak letak dia bangun/menangis. Kalau dukung dia tak nangis, mata bukak je tapi menguap banyak kali. Nak buat macam mana ya? #firstmom

6 Balas

Hi, saya sarankan Puan untuk banyakkan mencari ilmu on parenting and baby. Sangat sangat berguna untuk Puan hadapi situasi ini sekarang dan masa akan datang. Ada jawapan untuk soalan Puan di situ. Ada banyak sources; physical book, e book and even Google itself. There are lots of articles, blog, and website for us to dig into. Harap membantu.