Berat badan bayi

Baby saya skrg dh 4 bulan lebih. Siang tdi baru pegi checkup, dan berat dia naik 400 gram je dri last month. Baby minum susu badan dan susu formula juga since saya dh start kerja ni. Ada suggestion ke mcm mana nak bagi berat badan baby naik? Terima kasih lebih dahulu utk sesiapa yg menjawab nnti.

2 Balas

waktu tido ok?

1mo ago

Siang hantar babysitter jdi saya tak tahu waktu tidur dia okay ke tak, also kami letak buaian kat rumah babysitter so should be waktu tidur okay la kot. Lepas amek dri babysitter dlm pukul 7 baru baby dpt tidur sbb saya duduk rumah family, jdinya semua nak main dgn dia dlu bila dia balik. Pukul 7 tidur tu sampai pukul 8:30 atau 9. Pastu minum susu and main2, pukul 10:30 mcm tu baru dia tidur