Bayi sebulan menangis muka kemerahan sampai berhenti bernafas dalam seminit

Baby saya sebulan lebih.. dia petang atau malam akan meragam.. kdg selang sehari dia meragam..baby mata mengantuk nak tido..tetapi ade tak kena..dia meragam..puas sye cek keadaan dia .perut tak kembung, pampers x penuh..sye masukkan dia buian..dia taknak..dodoi dgn tangan ade masa dia senyap sekejap..dan sambung lagi menangis.. baby tetap menangis sampai masa muka dia merah menera dan dia berhenti bernafas seketika😭😭😭..dan badan dia x bermaya..sy jadi panik .sye usap2 belakang..leps itu dia kembali menangis.. seolah macam sawan .. ada x anak2 ibu mcm ni??

2 Balas

Puan, serius ni. Dah bawa anak jumpa doktor?

puan..macam mana anak puan skrg?