baby 2bulan 22 hari

baby saya ptg tknk tido lngsung malam baru tido , normal ke ? saya risau betolla 🥹 selalu baby kan suka tido anak saya lain plk , ade ke mommies yg mcm ni

2 Balas

baby sy mcm tu jgk.. Dia xnangis pun..cuma berjaga, kdg2 dia main je sorg2..mlm tido lama..tapi sblm dia nk tido mlm tu, meragam teruk.. mungkin sbb xtido ptg….

6mo ago

anak saya pon mcmtu , tpi dia jenis nk org dpn mata dia je kalau tk nnti ngis , kalau mlm sblm nk tido dia tido je tkde plk meragam , org kte kalau meragam sblm tido dia over tired