Normal ke bayi tak sampai sebulan minum 5oz sekali minum?

Baby saya kembar lelaki.. lately dorg dah start minum 3oz susu fm sekali minum tp start semalam si adik mcm x cukup 3oz n then bancuh lagi 2oz dia minum habis.. harini pun sama 5oz jugak minum sekali buat.. normal ke?mcm byk pulak rasa dia minum

3 Balas

banyak

5mo ago

itulah kalau tak bagi susu memang menangis je xtahu nk buat apa dah.. pampers dh tukar siap mndi sapu minyak dkt perut kot2 tak sedap perut ke apa tp dpt susu baru senyap pastu terus tido