bayi kurang menyusu

hye mommys. bayi saya baru masuk 3bulan 6hari, tapi dia mcm kurang minum susu badan saya. dia susu dua jam sekali, selalu 3oz sekali minum. sekarang 1oz kadang² 2oz. selalu masa susu badan mmg dia isap xlepas. sekarang pulak kejap² je lepas. mcm minum putus² mcm tu. normal ke😭🥴

3 Balas

confirm ade susu ke? kekdg xde susu sbb tu die lepas

1y ago

yee ada, susu saya masih ikut deman ank . kalau susu botol pun sama. mcm xnak je dia . dia lebih suka isap puting kosong tu sampai tertido. bila betul² lapar baru nak susu. kadang² gap sampai 4-5jam

boleh search nutsing strike 😄

sis epmom ke?

1y ago

waktu tak bekerja/cuti anak fully BF. kalau saya kerja je mak saya yg jagakan dia. panaskan susu yg saya dah pam dalam petisejuk