haii mommy2

baby saya dah start makan bubur kosong follow 4dr . Harini dah masuk hari ke3 bby makan tapi masih belum popo . Saya nak tnya normal ka dari kemarin bby kentut tapi kadang bila kentut terkeluar tercirit sikit . Tapi belum popo . bby full bf .

1 Balas

anak sy pun mcm tu jgk...tapi lepas 5 hari dia popo...ok je

5y ago

sy bg dia mnm susu je....n bg mkn kuantiti yg sikit...sbb bila bg mkn byk dia kurang susu...mak sy suggest suruh bg kuantiti sikit dulu mkn biar usus dia biasakn dgn proses mknan