Baby susah tidur

Baby saya dah 30hari.. harini dia susah tidur tak macam hari biasa.. buat saya risau sgt2.. tidur kejap2 jaga balik😢 normal ke…

5 Balas

Normal. Sama bby sya. Kdang kena cek perut nya. Takut kembung. Saya mmg sapu cream herba tropika tu slalu, time tukar pmpers. Mmg dia kentut je. Dia akn slesa skit, dia tido lama. Kalau x, mmg skjap dia jaga. Kdang dah pejam. Dia boleh cerah biji mata nya.

Normal. Kdg org kata sbb tgh nk tukar bulan, so baby akan tk selesa sikit. Just do the best mcm salin pampers dia, ltk calming oil, urut urut kaki dia, blkng bdn, buat tiger on tree ke, or etc yang boleh buat baby you selesa. Try and error sajaa.

Sama laa baby sy.mlm je tido kejap2..kalau Siang tido lamaa ..golek2 pun tetap tido lama..kalau mlm je mudah terjaga..rabak ibu camni .huhu sabar jela

Fasa utk Growth spurt myb sis

Normal sis