Pregnant jarak dekat

Baby saya bru nak masuk 8 bulan tpi saya dh pregnant 6weeks mcm mna ya ada advice tak saya risau dan tkot pon ada belom bukak buku pink bila msanya ya

3 Balas

anak first sy bru msuk 8bulan , skrng tgh preg sec baby dlm 23weeks , fkir positif je jgn fkir bkn² , klau nurse doc mrh pun tkdela teruk , ade pun diorang advice elok² , tp sy mmg diorang tk mrh pape cuma senyum² je sbb sy sndiri mmg tk pkai perancang , slgi bwh 12weeks sy rsa blh lg bukak buku , jgn terlmbt ja tkut nnti diorang lg la bising😚

9mo ago

Oh yaka okay la mcm tu trimakasih hmpa jaga diri tau 🫶🏼

jaga je kandungan mcm biasa. nanti 9w pergilah buka buku pink

9mo ago

Ok trimakasih

sis merancang sendiri ke?

9mo ago

Ha ah rancang sndiri tpi terbabas plk 🥹