Boleh mengandung lagi ke tak?

Baby saya baru nak masuk 9 bulan tapi period 2 bulan dah tak datang? Saya rasa saya mengandung tapi takut kena marah dengan nurse pulak?

26 Balas

Sy ank 9m sy dh prgnt 2bln..kena marah nurse la jgak sbb kencing manis kan..tp pekak kan tlinga je..marah skjap je..dh rzeki nk buat cmana kan...

Kawan saya pun mengandung jarak dekat. Misi bebel sikit terus dia jawab "Dah nama pun ada laki nak buat macam mana?" 😂😂

5y ago

Setuju jga dgn mama Julia. Yes betul. Kita mmg syg laki kita, nak bagi dia anak kan. Tapi, yg paling penting kesihatan kita. Kena jaga jga.

Saya ada baca artikel. Ada akak tu anak first dia keluar bulan 1, 2019. Anak number 2 keluar bulan 12,2019. Mybe okay kot.

5y ago

Pakcik sy pn ada yg kembar tahun sorang lahir bln2, sorng lahir bln12, nenek sy ada 13anak, mak yg bongsu..tp tu org dulu2 la 😅... Tp ada mmbe kelas pn mcm ni gak sorng lahir bln1, sorng lahir bln11...nama pn mcm kembar huda n hana 😊

cam sy la dulu... anak baru 8bulan... sy da pregnant 4bulan.. 😂😂😂 tp nurse xmara pon..,

Sy pn mcm situasi sis, tp dh mmng ngandung hahahah... 6 bln dh pn skrng.... 🤭🤭🤭

sy anak 8bln skrg dh pregnant 3bln..misi mmg marah tp buat xtahu je..rezeki kan.. 😊

Dah rezeki Allah Kasi .. ala sis kalo kena marah pun pekak kan telinga j.. biasa la tu

Saya pun macam awak laa. Sekarang anak 11 bulan, saya pregnant 3 bulan ❤️❤️.

Misi marah ada sbb,tkt ada mslh dkt ibu,kdng2 jarak terlalu dkt tkt pendarahan

Dh lekat kn nk buat cemana...rezeki... Terima je lah... X kn nk buang pulak