Baby selalu mengeliat

Hi..baby saya baru 28 hari..Tapi sejak kblkngan nie dia selalu mengeliat,kdg time menyusu mngeliat,time tidur pun sama...Sy takut dia sakit perut ke apa,dh letak mnyk still sma..normal ke atau cam mna?

3 Balas

Anak sy time dalam pantang pon kuat menggeliat camni.. Ade sekali tu nurse nak check kuning,, baru bukak baju dye dah menggeliat non stop pastu nurse gurau² "amboiii bukan main lagi dye,, malas ke ni" sambil cuit² anak sy sambil nurse tu gelak².. Memula pelik jugak,, normal ker baby kerap menggeliat camni.. Tapi lame² makin kurang.. Alhamdulillah baby tu da jadi toodler da 2year 2month.. InsyaAllah xde pape sis.. Maybe certain baby memang camni.. Tapi kalo sis risau jugak bole la refer doctor..

Normal sis anak sy pun camtu gak,mula2 takut jgk menggeliat smpai merah padam muka sy ingat dia sakit ke apa kan?rupenyer normal babh menggeliat tu

Normal