Baby menangis

Baby saya akan menangis kuat setiap malam pada pukul 3 pagi atau 4 pagi. Menangis yang kuat sangat sampai pujuk macam-macam tak jalan. Dia start perangai ni dari 7 bulan lebih sampai sekarang dah 8 bulan lebih. Sebelum ni dia takde menangis macam ni. Please bantu saya,terima kasih💕 #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

kalau semua tips puan cuba tak berhasil.. puan cuba tips saya plk..ambik anak.. tidokan atas dada puan.. mcm lepas bersalin doktor bg bby kt kita tu... bg dia tido gitu... confirm senyap n lena.. 😅 lps dia nyenyak.. angkat letak tempat dia tido..