Salaam saya nak Tanya adakah ibu2 kat sini perna mengalami masalah scan baby Tanpa tempurung kepala.

Baby saya Ada masalah Tanpa tempurung kepala.mohon Bantu ibu2 kat sini..Ada jalan penyelesaian ke Dari masalah ni.

1 Balas

Hi sis. Awak amalkan x folic acid? Baby awak da berapa minggu? Allah sedihnye dgr baby x de tempurung kepala.. Chances baby nk survive very2 low... Setahu sy x de jalan penyelesaian sbb kepala otak die terbentuk kn... Insha Allah doa byk2 supaya ada miracle untuk baby dan awak.

2y ago

Dr ada refer awal kt pakar x? Insha Allah awak doa byk2 doa ibu mengandungkn nie Allah angkat terus ke langit. Semoga baby dan awak sihat sampai bersalin...