Tahi mata anak banyak.

Baby saya 8 bulan. Tiba² macam banyak pula tahi mata (kuning) keluar. Macam berair sikit. Mata nya tak ada merah pun. So far mmg aktif. Kenapa ye? Ada sesiapa yang berpengalaman? Kena pergi klinik ke?#firstmom #pleasehelp

8 Balas

Ye anak saya pun pernah. Tiba² keluar tahi mata macam nanah kuning² tu. Tapi saya tak bawa jumpa doktor, saya rajin bersihkan je mata anak. Lap guna kain dengan air suam. Lama² benda nanah kuning tu hilang sendiri. Tapi kalau mata anak sis condition dia merisaukan, please refer doc ya