kulit bawah mata kemerahan dan kering

baby saya 3 bulan lebih, saya kerap nampak kulit bawah mata dia kemerahan, selalu juga nampak dia gosok mata guna tangan, macam mana ya nak rawat? kalau letak krim, krim apa yg sesuai ya?

kulit bawah mata kemerahan dan kering
1 Balas

better puan bwk ank g klnik pakar kanak2 jumpa doc nnti doc akan bg ubat sapu yg sesuai tuk bby..mg ank puan cpt sembuh..aamiin

1y ago

kalau mcmtu kena siap2 snap pic kulit anak bagaimana masa ia berlaku... nnti doc blh refer tgk pic .dan bgtw pd doc dia akan muncul tak tentu masa pd kulit anak . mg dpmudah segalanya..aamiin