Ruam panas

Baby saya 2bulan..bila cuaca panas mesti pipi dia akan keluar ruam...boleh suggest tak cream apa yg ok

2 Balas

beli snowhite yang botol warna pink. saya kalau anak naik ruam or ruam susu atau melecet sebab pamper, pakai krim ni. esuk or lusa ruam dah hilang. kulit baby pun nampak bersih. harga dalam rm39

Puan bli dkt watson soft creamSEBAMAD anak sy d bru lahir kna ruam 2hri ja sy sapu hlang tk ad kesan langsung