Baby tahan mata mengantok

Baby saya 2bulan 25hari, kenapa baby tahan mata mengantok dari tidur. Dia memang dah mengantok sangat dah, bila nak tdokan dia xnak, duk garu garu gosok2 mata,muke semua. Susah sangat nak bagi dia tdo , bila dah tdo sekejap je bangun balik

1 Balas

Maybe sebab xselesa.. Sy pun hadap benda yg sama baru2 ni.. Habis cara dh nk bt.. Baby mngantuk, pakej menangis tp xnk tido.. Rupanya baby nk naik kereta.. Dpt naik kereta, senang ja dia tido lepas tu smpai hari ni.. 😅