car seat

baby saya 2 bulan tp saya konfius nak letak baby dlm car seat or riba smasa dlm kereta..kdg2 bby mcm xslesa dduk dlm car seat and kdg2 jgk xslesa riba..any suggesstion ??

2 Balas

Definitely car seat. Adalah tidak selamat utk letak baby diatas riba. Boleh join group Child Passenger Safety Malaysia di facebook utk belajar cara utk biar baby selesa dlm car seat

5y ago

Moga2 sis baca dan join grup 👆 Bahaya baby@kanak2 xduduk dlm car seat...

experience dari kakak ipar.. better biasakn anak dgn car seat dari awal sebab nanti senang dah besar dia tak senang meragam/buat masalah sebab dah terbiasa dengan car seat..